a
Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

Färg Inomhus

Av tradition är det mycket vitt i svenska hem. Kanske beror det på att vårt land är så mörkt en stor del av året?
Med färg kan man enkelt förändra uttryck på väggarna i sitt hem, eller ge nytt liv åt gamla möbler. Färg ger oändliga möjligheter att omge sig med sånt man tycker om. Färg är det enklaste sättet att skapa ett personligt hem.

Vi tycker att det ska vara lätt och roligt att måla. Det ställer krav på produkterna vi säljer. Därför väljer vi noggrant ut de produkter som finns i butiken. Våra färger håller högsta kvalitet, är hållbara och lätt att använda. Vi har ett stort utbud av vackra kulörer, glanser och även färger med specialeffekter. Kort sagt produkter för alla dina projekt, stora som små.

Färg utomhus

Sällan får man så mycket komplimanger som när man målat om huset. Hos Färgboden hittar du färg för alla typer av hus. Det spelar ingen roll om fasaden råkar vara av sten, puts eller trä. Vi hjälper dig att hitta färgen som både tilltalar ögat och som fungerar bäst för en fasad som ska skyddar och håller huset friskt.

Vi vet att alla kan måla. För oss är det viktigt att det även är lätt och roligt. Hos oss hittar du behagliga färgkombinationer för ett personligt uttryck på ditt hus. Därför väljer noggrant ut de produkter som finns i butiken. Allt vi säljer håller högsta kvalitet, hållbarhet och är lätt att använda.

Altan

Altanen är utan konkurrens det vanligaste byggprojektet när sommaren närmar sig. De flesta av oss väljer tryckimpregnerat eftersom det har bra pris och lång hållbarhet. Men altanen får utstå lika mycket påfrestningar som husets fasad, exempelvis påväxt av alger, fuktupptag och sprickbildning. Den kräver därför omvårdnad för att hålla sig i god kondition.

Behovet varierar för varje altan, men hos oss finns allt från enkel såpatvätt till olja, lasyr och de senaste kiselbehandlingarna så att du kan njuta av din altan länge.

Rostskyddsfärg

Visst är det tråkigt när det trappans fina smidesräcke blivit alldeles brunt av rost? Med vårt tuffa, salthaltiga klimat på Västkusten kan det dessutom gå fort om inte järnet behandlats korrekt. Vi hjälper dig med primer och de mest beständiga rostskyddsfärger marknaden kan erbjuda. Dessutom har får du en hel del goda råd om hur underlaget bör behandlas för bästa resultat.

Lady Pure Color, Soft Teal

Jotun Demidekk Aska